OVER ONS

OVER ONS

Wij zijn Femke Verleye en Dempsey Kinsabil, en hoe het voor ons allemaal begon…

25 december 2016 lag er onder onze kerstboom een gouden cadeau.

Onze eerste hond, een golden retriever. Over de naam moesten we niet lang twijfelen.

Een combinatie van de tijd van het jaar (Kerstmis) en de serie die we toen aan het bekijken waren (Game ofThrones) zorgde voor ‘SNOW’.

Snow was een spring in ’t veld, een curieuzeneuze, een lomperd waar je hilarische taferelen mee meemaakte, een keppesleppe,… kortom een perfecte mix!

Jammer genoeg hebben we onze puppy verloren toen ze 6 maanden oud was.

Na veel tranen en dochter Axelle die bleef treuren, besloten we om opnieuw een puppy in huis te nemen. Maar na 1 jaar kwam er niet 1 maar 2 goldens op ons pad terecht.

Onze eerste golden was onze meid Rain Of Broadwayfarm, plots en onverwacht maar ohhhh zo welgekomen. Onze 2de golden was onze kerel River van ’t Engels Veld. River hebben we van zwangerschap tot geboorte, tot bij ons thuis kunnen opvolgen.

And what’s a River without Rain??? We zijn verliefd op Golden Retrievers en er kwamen er nog enkele bij, Jura, Ulfy en onlangs Wodan en Willow.

Maar omdat we Snow nooit meer zullen vergeten, hebben we onze kennel ‘Snows Golden Valley’ genoemd.

Onze honden leven in huis samen met ons en onze 2 kids, Axelle 11 jaar en Cilou 6 jaar. Ook met onze poezen Blue en Flea en Poespoes. En buiten hebben ze het gezelschap van onze kippen.

Kortom 1 grote familie.